BOX PERFORMANTA

Ce simti cand urci pe ringul de box, e ceva magic, iar ce facem noi, foarte putini au curajul sa faca.
 

BOX PENTRU ADULTI LA CLUB XTM

Antrenamentele de box sunt foarte dinamice si interactive. Boxul este un sport foarte competitiv ce te va ajuta sa cresti increderea in sine si sa arzi calorii intr-un mod distractiv. Alegand cursuri box cu un antrenor specializat, alegi drumul catre o viata in forma, dar si o viata mai sigura.

DE CE SA FACI CURSURI DE BOX LA CLUBUL XTM?

Adesea, se vorbeste despre mentalitate de luptator insa niciodata nu ai putea sa gandesti ca unul daca nu esti implicat in lupta. Boxul presupune o componenta psihologica care te ajuta sa iei decizii rapide, sa iti infrangi temerile si sa iti cunosti potentialul.

BENEFICIILE UNUI ANTRENAMENT BOX

Ceea ce o sa inveti facand cursuri de box este sa te infrangi prima oara pe tine. Inveti sa lupti impotriva convingerilor tale limitative. Cursurile de box se adreseaza atat adultilor cat si tinerilor deoarece reprezinta un mod de a face sport, de a arde calorii si a mentine viu spriritul de luptator.

O ZI IN SALA DE BOX IN TUNARI

Inainte sa te apuci de treaba este important sa stii cu ar arata o zi in sala de box Bucuresti cu mine. In primul rand, conditia fizica joaca un rol important. Daca nu ai inca cel mai bun nivel fitness, am o veste buna pentru tine. Pe langa antreamentele tehnice de box acum poti avea acces si la un program fitness de dezvoltare a rezistentei.